opc_loader

Wensenlijst


BETALEN


Je kunt veilig met iDeal, Credit card, PayPal en nog meerdere opties betalen. Je kunt deze betaalmogelijkheden kiezen in het bestelscherm.


iDeal

Kies voor iDeal als je voor een snelle betaling wilt gaan die direct van je rekening wordt afgeschreven. Gemakkelijk en veilig in je eigen vertrouwde bankomgeving! Voor meer informatie zie: www.ideal.nl.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwd  internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al eigelijk gewend bent.


Maestro

Maestro, is een betaalpas die wordt aangeboden door MasterCard en die in heel Europa algemeen wordt geaccepteerd. Betalingen zijn op deze manier altijd gegarandeerd, omdat transacties rechtstreeks via de account van de consument worden uitgevoerd.

Visa
Visa, biedt wereldwijde betaaltechnologieën waarmee consumenten, bedrijven, banken en overheden digitale valuta kunnen gebruiken. Met een wereldwijd bereik verspreid over meer dan 200 landen en gebieden.


PayPal

PayPal is een betalingssysteem waarmee je kunt betalen en waarbij je geen creditcard nodig hebt. PayPal is een tussenbankrekening. PayPal schrijft geld van jouw rekening af, zet dat op je account en maakt dat vanaf je PayPal-account het geld over naar de verkoper. Zo kan de verkoper nooit de gegevens van jouw priverekening krijgen. Het is veilig, snel, makkelijk en gratis. Ook ben je bij Paypal verzekerd voor je aankopen. Je kunt namelijk een geschil indienen als je je aankoop niet krijgt. Paypal onderzoekt de situatie, en als blijkt dat je inderdaad niks binnen hebt gekregen, krijg je je geld teruggestort.


Andere Betaalmethodes


Achteraf Betalen met Billink, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Bankoverschrijving 
Bankoverschrijving, ook wel bekend als SEPA-overschrijving, is een vertrouwde internationale en binnenlandse betaalmethode voor online consumenten. Deze betaalmethode wordt gebruikt voor het verrichten van elk type euro-betaling binnen het SEPA-gebied.

Sofort Banking 
Sofort banking is een zeer comfortabele en veilige betaalmethode. Het is niet nodig dat de online consument een extra account opzet en dit maakt het proces extra snel. Momenteel wordt SOFORT Banking beschikbaar gesteld in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje.

Bancontact 
De Belgische marktleider van online betalingen stelt klanten ook in staat om eenvoudig een betaling te voldoen met behulp van een QR-code. Op deze manier kan de betaling eenvoudig worden verwerkt met behulp van een smartphone of tablet via de Bancontact-app.